۷۰۵

شرکت «کاله» در تنوع و کیفیت تولید محصولات لبنی و گوشتی در ایران هیچ رقیبی ندارد. بسیاری از محصولات ناب، ارزشمند، و بی مانندِ کاله را فقط می توان در سوپر مارکت های بسیار شیکِ شمال ِ تهران پیدا کرد؛ محصولاتی که احتمالآ قدرت رقابت با نوع خارجی ِ خود را نیز دارند. اخیرآ خرید دو نوع پنیر با مارک «کاله» شور ِ جدیدی به زندگی ام وارد کرده که به دوستان توصیه می کنم حتمآ امتحان کنند. یکی «پنیر بلوچیز»، و دیگری «پنیر گودا». این دو پنیر برای کسانی که از خوردن -به اصطلاح پنیر- های خامه ای خسته شده اند به شدت توصیه می شود. «کاله» هم چنین برای پیتزا و غذاهایِ پاستایی «پنیر پارمزان» را به بازار عرضه کرده است، آن هم برای دوستانی که از پنیرهای آدامسیِ بدون طعم بر روی پیتزاهایی که هر کدام نیم کیلو خمیر زیرشان است، زده شده اند.
پی نوشت: اصیل ترین پنیر ایرانی برای صبحانه، البته «پنیر لیقوان» است.

  
نویسنده : پایین ; ساعت ۱۱:٥٩ ‎ب.ظ روز سه‌شنبه ۳ اردیبهشت ۱۳۸٧
تگ های این مطلب :خوردنی و آشامیدنی