۴۶۳

تر پلو

ترپلو احتمالآ غذایی نایینی ست. برای پخت آن برای ۲ نفر ابتدا یک شب زودتر دو پیمانه برنج خیس کنید. فردای آن روز سینه و ران مرغ را آب پز کنید. مرغ آب پز شده را خارج کرده و آب مرغ را آنقدر حرارت دهید تا کاملآ غلیظ شود ( با حجمی در حد چند قاشق غذاخوری). در ظرف آب جوش دیگری برنج خیس خورده را کمی بپزید و سپس آبکش کنید. قابلمه ای با اندازه مناسب بر روی اجاق گذارید، در آن روغن بریزید، حرارت دهید و سپس کف آنرا با سیب زمینی خرد شده بپوشانید. روی سیب زمینی کمی نمک بریزید. سپس کمی از برنج آبکش شده را در ظرف روغن و سیب زمینی بریزید و روی آن مقداری زیره سیاه و یک تکه مرغ آب پز شده قرار دهید. بقیه برنج را کم کم اضافه و داخل آن ران یا سینه مرغ را قرار دهید و باز زیره بریزید. آب مرغ غلیظ شده را با قاشق چایخوری به همه سطوح برنج بریزید و در ظرف را ببندید و با تنظیم حرارت بگذارید دم بکشد. با حاضر شدن غذا به آن زعفران و زرشک اضافه کنید و در نهایت از خوردن ترپلو لذت ببرید.

(همین عکس در سایت فوتو)

  
نویسنده : پایین ; ساعت ۳:٤٧ ‎ق.ظ روز یکشنبه ٢ اردیبهشت ۱۳۸٦
تگ های این مطلب :خوردنی و آشامیدنی